perjantai 5. lokakuuta 2012

Hengenvaarallisia kokeiluja

Juuri oikea aika toteuttaa kyseenalaisia ideoita on keskellä yötä. Popcornien suurkuluttajana ainainen suolan käyttö alkoi pikkuhiljaa kyllästyttää. Siispä maustekaapin ovi auki ja rohmuamaan jauhoisia mausteita syliin. Enää valtava kattila tulille ja poppareita odottelemaan.

Kaupoissa on saatavilla muutamia popparimaustevaihtoehtoja. Niistä oma herkku on white cheddar. Harmi vain, että kohtalaisen pienellä purkilla on aika suolainen hinta. Maku onneksi korvaa lompakon keventymisen.


Arvaako kukaan miten idean kanssa kävi? Ei hyvin. Joskus aikaisemmin olen jo keksinyt heittää ranskanperunamaustetta popcornien sekaan loistavin tuloksin, mutta tämänkertaiset kokeilut... Ei ikinä enää. Mikä älynväläys ylipäätään on kokeilla cajunmaustetta? Oikeasti. Ehkä yhdeksän purkin sisältöä ehdin koittaa, ennen kuin tuli raja vastaan. Mitä kaikkia mausteita siinä meni, en edes muista. Curry, cajun, paprika, pihvi ja valkosipuli ainakin.

Oliko tässä sitten mitään järkeä? Ei, mutta kaikkea pitää kokeilla. On tämäkin asia saatu pois systeemistä kummittelemasta.

6 kommenttia:

  1. Poppareita on paras syödä rakkaan kanssa :3
    Hieno merkintä! Makee kuva!
    Näitä lisää :D

    VastaaPoista
  2. Mmmitääs..?!
    Oliks ne ees hyvii? XD
    koita pistää kinuskii ens kerral :P nomskis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ollu. Kinuski ei ole jauhemauste. :D Ehkä koitan samalla kertaa kun yritän saada juuston sulamaan popparien päälle.

      Poista
  3. EEIIKÄÄÄ!!! nyt vast huomasin et tossaha o pommi xDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oli siinä aika taiteilu.

      Poista