tiistai 8. tammikuuta 2013

Rusakon ruokaa

Menimme kauppaan, nappasin poikaystävääni hihasta kiinni ja kiikutin tuoretiskille. Sanoin, että tänään hemmotellaan vatsojamme, joten mitä saisi olla. "Tehtäiskö joku salaatti?" Salaatti?! Vai että ihan salaatti... Täyskäännös ympäri ja hevi-osastolle. Sitten sytytti: yksi tollanen, ja tollanen, ehkä tuommoinen ja sitten vielä jotain pientä kivaa. Epämääräisestä keräilystä syntyi sekameteli nimeltä:

Hedelmäinen pekonisalaatti

1 pkt pekonia
1 tuore mango
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
½ kurkku
pienehkö pala vesimelonia
valmista salaattisekoitusta

Paloittele ja paista pekoni.
Kuutioi mango ja vesimeloni.
Pilko paprikat ja kurkku.
Kaada osa salaattisekoituksesta kulhoon ja kaikki muut rehut perässä.
Sekoita.
Pekonia päälimmäiseksi lautaselle, kuin koristeeksi.
Syö.

Ai että oli hyvää! Matkalla kassalle koukkasin pakasteosaston kautta ja nappasin mukaan yhden yrttipatongin. Loistava lisä pekonista puhumattakaan. Pekoni ei petä.
Salaattia piti olla valmiiksi kotosalla, mutta hahaa! Ei se ollutkaan enää syötävää. Seuraavaksi paras vaihtoehto kehiin. Mangonkin kanssa vaan kävi vähän hassusti. Sen piti olla ready-to-eat, mutta ilmeisesti se olikin vielä raaka. No jaa. Ensi kerralla paremmin.

1 kommentti:

  1. Hyvää siitä tuli ja maukasta myös. Ja mitäpä muutakaan se salaatti aina kaipaisi kuin pekonia!? :P Lurps. Vei kielen mennessään... Niin ja salaatti oli maukasta myös.

    VastaaPoista