keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kasvisruokaa kanalla

Uusia tuttavuuksia jälleen luvassa. Ikuinen riisin pureskelu kyllästyttää ja aikani haahuiltua hyllyjen välissä nappasin käteeni paketin couscousia. Seuraava etappi oli kaikkivaltias Google ja etsimään tarpeeksi houkuttelevaa ohjetta. Melkein kaikki olivat salaatteja tai muita vastaavia. Ei kiitos, tällä kertaa. 

Kana-kasviscouscous



 


300g broilerin fileesuikaletta
1 pieni sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli 
2 porkkanaa
200 g vihreitä papuja
227 g ananaspaloja omassa liemessä
1 kpl paprika
~2 rkl sitruunamehua
2 dl keitettyjä punaisia linssejä
öljyä
suolaa ja pippuria
kurkumaa
Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpimänä.
Ruskista kanat. Kuutioi kasvikset.
Kuullota ensin sipulit öljyssä, sitten muut kasvikset. Lisää lopuksi linssit.
Värjää seos kurkumalla. Sekoita joukkoon couscous ja tarjoile.

Alkuperäinen ohje Ruokala.netistä.

Tässä meni kaikki mahdollinen pieleen, mikä vaan on mahdollista. Ensin jää coucousin valmistusohje lukematta ja piti soveltaa. Seuraavaksi pannuun lentää vihannekset ties missä järjestyksessä ja pavut meinasivat unohtua. Kaiken kruunasi kurkuma, jota tuli poikaystävän mukaan "ehkä vähän liikaa". Ei se mitään, tuli silti hyvänmakuinen sötkötys.

4 kommenttia:

  1. Ja tolla ohjeella siitä syö varovaisen arvion mukaan n.80 ihmistä. Meitä on vain kaksi niin tuo annosmäärä riittää maailman tappiin asti. Onneks on hyvää. Niinku aina.

    VastaaPoista
  2. NO MITÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!! eik tä tyhmä mobiilijudu lähettäny mun kommenttia :((( hieno tarina ja vaik mitä mut ei sitte! en kommentoi tänne enää ko ei ees julkasta MUR! :D

    VastaaPoista
  3. ei oo mahdollista!!
    :D

    VastaaPoista