keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Keltaista pöytään

Vielä viimeinen keltainen resepti. En ainakaan muista, että olisin muita suunnitellut.

Keltainen katkarapusalaatti

300 g katkarapuja
1 prk ananaspaloja
1 kpl kesäkurpitsaa
½ kpl cantaloupe-melonia
3 rkl oliiviöljyä
3 tl currya
1 dl ranskankermaa
1,50 dl tavallista kevytmajoneesia

Sulata ja valuta katkaravut. Saat näyttävän salaatin, kun käytät mahdollisimman isoja katkarapuja.
Valuta myös ananaspalat.
Paloittele kesäkurpitsa ja meloni reilun kokoisiksi paloiksi.
Sekoita ainekset keskenään.
Sekoita curry pieneen määrään öljyä.
Lisää curry-öljyseos ranskankerman ja majoneesin joukkoon.
Kaada kastike raaka-aineiden päälle ja sekoita tasaiseksi.

Alkuperäinen ohje Foodie.fm.

Älkää murehtiko. Salaatti on luonnossa keltaisempi.
Oli ihan jees syötävää, mutta kastiketta tuli muuhun nähden aika paljon. Mietimme myös voisiko tuohon heittää mukaan vielä vaikka riisiä tai muuta vastaavaa, että siitä saisi ruokaisamman. Avokki ei oikein tykännyt kesäkurpitsasta. Söi silti annoksensa loppuun mukisematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti